Bemutatóterem:
Telefonszám:

[ pavlovics ]

Cégünk elkötelezte magát a magas minőség mellett. A minőség számunkra nem kitétel, hanem kötelezettség.

[ pavlovics ]

 Nem kötünk kompromisszumokat, kizárólag a legmagasabb minőséget képviselő alapanyagokkal dolgozunk.

A nemes anyagok izgalmas formákkal párosulnak, így a Pavlovics bútorok valóban egyediek, az otthonoknak nemcsak díszei, de tükrözik tulajdonosaik személyiségét, kifinomult ízlését.
Magas színvonalú, jól szervezett munkánk és a kiváló minőségű termékeink együttes eredménye, hogy elnyertük vásárlóink hosszú távú bizalmát és elégedettségét. Számunkra ez a legfontosabb.

Hisszük, hogy fejlődésünk biztosítéka az elégedett ügyfél. Mindent az ő igényeik és kívánságaik alapján készítünk el. Befektetett munkánk gyümölcse, hogy az általunk gyártott bútorok reklamációja szinte nulla, vásárlóink örömmel és bizalommal ajánlják cégünket ismerőseiknek, üzleti partnereiknek.

A minőség és a környezetvédelem iránti elkötelezettségeink tükrében a további fejlesztések lehetőségét tudatosan keressük, az innováció számunkra elsődleges.

[ minőségi alapanyagok ]

A szakmai fejlesztések, újítások vitték eddig is előrébb cégünket, és biztosak vagyunk abban, hogy a jövő záloga is ebben rejlik.

A termelés bővülése magával hozta a saját tulajdonú gyártóüzem és bemutatóterem létrehozását. Cégünk 2000-es évek elején zöld mezős beruházás keretében Kecskeméten, a Mindszenti körút 31. szám alatt hozta létre új, több mint 1300 négyzetméteres telephelyét, ahol napjainkban is zajlik a gyártás és értékesítés. A szakembereink a legmodernebb technológiával felszerelt üzemben, a legszigorúbb minőségi előírásoknak megfelelően készítik nap mint nap az egyedi bútorokat, a szomszédos bemutatóteremben pedig a vásárlók ízelítőt kaphatnak a bútorválasztékból, illetve ihletet és ötletet kaphatnak saját tervezésű ülőgarnitúrájuk megtervezéséhez.

A Pavlovics bútorok néhány éven belül országosan is elismertté váltak, Kecskemét után Budapesten, nyitottunk bemutatótermet. Míg kezdetben cégünk profilját kizárólag bőrbútorok gyártása és értékesítése határozta meg, néhány éve minőségi szövetgarnitúrákkal bővítettük a termékpalettánkat.
A gyártáshoz kizárólag magas minőségi osztályba sorolt bőr, illetve szövet alapanyagot használunk, melyeket társaságunk közvetlenül Olaszországban, személyes kiválasztás alapján vásárolja meg.

[ our benefits ]

Ambiciózus stúdió sikeres koncepcióval és ötletekkel

A Pavlovics bútorok fő ismérve az exkluzív kialakítás. Cégünk  által készített bútorok valóban különlegesek, személyreszabott kényeztetést és minőségi kényelmet nyújtanak.

[ +]
Ügyfél
[ +]
éve a szakmában
[ +]
Alapamyag
[ +]
Bútor típus
[ testimonials ]

Pavlovics Butorgyár

A Pavlovics és Társa Kft. több mint 25 éves bútorgyártási hagyományokkal büszkélkedhet.

A precíz kézimunka eredménye, hogy valamennyi bútorunkat a kézi varratok teszik egyedivé.

 

A Pavlovics bútorok fő ismérve az exkluzív kialakítás.

Bármelyik termékről is legyen szó, az több mint egy ülőgarnitúra. Cégünk élen jár az innovációban, így az általunk készített bútorok valóban különlegesek, személyreszabott kényeztetést és minőségi kényelmet nyújtanak. Magyarországon a legjobbak között jegyzik a társaságunkat, mind innováció, mind minőség terén.

Saját magam maga tervezem és álmodom meg a bútorokat, a vevői igények alapján. Minden bútorban lakberendező látásmódom, egyediségre való törekvésem, bútorkészítő szaktudásom ötvöződik a minőségi alapanyagokkal.
A bemutatóterembe vannak, akik kész ötletekkel érkeznek, és már tudják, hogy milyen ülőgarnitúrát szeretnének, de a legtöbb vásárló a személyes találkozó alkalmával tervezi meg otthonával és személyiségével teljesen harmonizáló új bútorát.

Az igényesen kidolgozott ülőgarnitúráink minden stílusirányzatot felölelnek. A hagyományos értékeket előnyben részesítők ugyanúgy megtalálják számításukat nálunk mint a modern irányvonalat vagy az elegáns designt kedvelők. Az értékálló bútorokba pedig olyan kényelmi és extra funkciók is beépíthetők, melyek eddig sokak számára csak álmok voltak. Így a Pavlovics bútorok az esztétika, a kényelem, a funkció és az izgalmas egyediség négyes harmóniáját képviselik.

Pavlovics István
tulajdonos

„Még ha vázlata sincs arról, amit szeretne, segítünk elérni azt az eredményt, amelyről álmodott.”

Pavlovics István

Bútortervező, tulajdonos