Bemutatóterem:
Telefonszám:
[Gyakran Ismételt Kérdések]

Legnépszerűbb Kérdések

A Pavlovics bútorokat gyárt klasszikus, modern vagy kortárs stílusban?
A Sevensedie eredetileg klasszikus stílusú olasz székeket gyártó cégként született, és ez a mai napig üzletünk lelke. Ma azonban klasszikus, modern és kortárs olasz bútorokat is gyártunk. Ha érdekelnek a klasszikus bútorok, nézd meg Butterfly kollekciónkat ; A modern bútorokhoz megtekintheti Modern kollekciónkat . Végül az Ellipse a kortárs bútorkollekciónk.
Vitritek, tálalószekrények, gardróbszekrények, komódok és éjjeliszekrények
Ezek néha nem férnek el, vagy túl kicsik a helyiségbe, ezért speciális méretre kell őket készíteni. Ebben az esetben speciális méretekben is elkészíthetjük őket; A méretbeállítások bizonyos modelleken könnyebben elvégezhetők, és a kívánt felülettől is függenek. Konkrét kérésével fordulhat hozzánk, és szívesen megbeszéljük, hogy a lehető legjobb megoldást kínálhassuk.
Magánszemélyeknek árul?
Nem, termékeinket csak a B2B szektornak kínáljuk. Bútorainkat magánszemélyeknek nem adjuk el. Ha Ön magánszemély, ne habozzon kapcsolatba lépni velünk , és ajánlunk egy kereskedőt az Ön területén.
Képes-e a Sevensedie reprodukálni egy vásárló által tervezett modellt?
Igen, reprodukálhatunk egy ügyfél által tervezett mintát, és ezt egyedi mintának nevezzük. Általában ezt igénylik ügyfeleink nagy szerződéses projekteknél, ahol a nagy mennyiségnek köszönhetően rendkívül kedvező áron lehet egyedi és exkluzív olasz bútort kapni.
Egyedi bútorokat árul?
Igen, egyedi bútorokat árulunk. Kérésre székeket, asztalokat, szekrényeket és általában bármilyen bútort készítünk. Ha műszaki rajzokkal vagy 3D-s nézetekkel lát el bennünket, szívesen adjuk árajánlatunkat. Ha nincsenek rajzai, csak egy ötlet és néhány vázlat jó kiindulópont lehet. Ha van ötlete, építészeink és tervezőink segítségével közösen kifejleszthetjük azt, hogy megpróbáljuk újrateremteni azt, amire gondol. Általában az a tendencia, hogy méretre szabott bútorokat állítanak elő, amikor nagy mennyiséget kérnek; az üzembe helyezési költségek magasak, és ha nem oszlanak el jó mennyiségű cikkre, túl magasra tehetik a végső árat. Ha azonban megfelelő a költségvetés, akkor is lehet egyedi bútort készíteni, ha az csak egy darabra való.
Milyen más klasszikus székreplikákat készít?

Klasszikus olasz székeink többsége a múlt néhány híres stílusának másolata. Lajos Fülöp és XVI. Lajos mellett, amelyekről a Sevensedie minden országban híres, mint kiváló minőségű székek gyártója, számos más stílusban gyártunk székmásolatokat. Például:

 • Barokk

 • Biedermeier

 • Birodalom

 • Chippendale

 • Szüret

 • Napóleon III

Testreszabható a bútorod?

A termék rugalmasságában és testreszabhatóságában nagyon hiszünk. Annyi mindent tehetünk a testreszabás terén, hogy nehéz eldönteni, hol kezdjem; minden bizonnyal külön-külön kell elemezni a különböző bútorkategóriákat:

 • Székek , fotelek , kanapék és kárpitozott termékek
 • Asztalok és dohányzóasztalok
 • Vitritek , tálalószekrények , gardróbszekrények , komódok és éjjeliszekrények
Bútorai 100%-ban Magyarországban készültek?
Igen. Minden terméket Magyarország terveztek, terveztek, fejlesztenek és gyártanak szakértő kézművesek és tervezők csapata.
Ügyfeleként elláthatjuk Önt kárpitanyagainkkal?
Igen, a Pavlovics minden terméket szívesen kárpitoz az ügyfél által szállított szövettel vagy bőrrel. Árlistánkban és bármelyik adatlapunkon megtalálja minden modellünk szövet/bőr követelményeit. Kérjük, figyeljen oda, mert egyes székek mennyisége minimum 2 vagy 4 darabra van számolva. Ha elküldi nekünk az anyagot, kérjük, győződjön meg arról, hogy az alkalmas kárpitozásra, általában ezt egyértelműen jeleznie kell az anyag beszállítójának. A bőr ne legyen túl vastag; 0,8 mm vastag lenne az ideális, és puhanak kell lennie. Ha kétségei vannak, kérjük, küldjön mintát vagy lépjen kapcsolatba irodánkkal, mielőtt kiválasztja és elküldi nekünk a bevonóanyagot.
Milyen bútorok állnak rendelkezésre a Ho.Re.Ca. szektorban?
Szállodák és éttermek számára kínálunk klasszikus, kortárs és modern olasz bútorok széles választékát. A Sevensedie székek és asztalok széles választékát, valamint gardróbszekrényeket találhat a szállodai szobákhoz. A legtöbb termékünket a Ho.Re.Ca. egyedi vagy egyedi gyártásúak, hogy a legjobban megfeleljenek ügyfeleink speciális igényeinek. A Szállodák és éttermek rovatban néhány olyan bútort láthat, amelyeket a Ho.Re.Ca. szektor számára terveztünk és építettünk.
Kicseréli a hibás termékeket?
Igen. A szigorú minőségellenőrzés miatt, amelyen minden terméknek át kell mennie, kicsi az esélye annak, hogy gyártási hibát találnak, de ha ez bekövetkezik, azonnal kicseréljük a terméket. Ügyfeleink elégedettsége az első számú prioritásunk.
Milyen fafajtát használsz?
A terméktől függ. Például a klasszikus és kortárs székek szerkezetéhez főként bükkfát használunk, még akkor is, ha egyes modelleknél kőrisfát használunk. A méretre gyártott székeknél a felhasználandó faanyagot általában a megrendelő határozza meg; lehet dió, mahagóni, cseresznye, tölgy vagy bármilyen más keményfa, feltéve, hogy megfelelő textúrájú, hogy stabil és tartós szerkezetet biztosítson. A bútorokhoz hárs, kőris, cseresznye, tulipán, dió és még sok mást használunk.
Milyen bevonatokat kínál?
A bevonatok rendkívül széles választékát kínáljuk. Feldolgozási táblázatunk több mint száz különböző felületet tartalmaz, amelyek mindent lefednek az antiktól és az öregedő megjelenéstől az arany vagy ezüst levél díszítéssel a modernebb magasfényű felületekig. Bútorainkat bármilyen RAL vagy NCS színben kínáljuk matt, félfényes és egyes termékeken fényes poliészter bevonattal is. Erről további információért látogasson el a Fényes és lakk felületek oldalára , és ha ez nem lenne elég, küldjön nekünk egy mintát az Önnek tetsző felületről, és mi „mintaként” hozzá tudjuk illeszteni a színhez.
Milyen szöveteket használ a lakberendezéséhez?

Bútorainkhoz mindenféle szövetet használunk, hogy megfeleljünk ügyfeleink egyedi igényeinek, és általában megfeleljünk a helyi tűzvédelmi és biztonsági előírásoknak. A megfelelő szövet kiválasztásához esztétikai szempontból figyelembe kell venni a bútorok és a belső dekoráció stílusát és kialakítását. Nem csak a háztartási környezetben, hanem még inkább nyilvános helyen, például étteremben vagy szállodai szobában, az anyagnak funkcionálisnak kell lennie, hogy:

 • az ellenállás
 • hosszútávon
 • könnyű tisztíthatóság
 • legyen vízlepergető
 • tűzálló legyen

Mindezeket a szempontokat figyelembe kell venni a megfelelő anyag kiválasztásához.

Képes vagy komplett környezetet berendezni?
Igen, a Pavlovics az egész szobához tud bútorokat biztosítani, az étkezőtől a nappaliig, a hálószobától a nappaliig. Weboldalunk tökéletes munkaeszköz a termékeink közötti böngészéshez; megtekintheti a termékeket kategóriánként, székek, asztalok, dohányzóasztalok és lámpaasztalok, kanapék, fotelek, ágyak és így tovább. Alternatív megoldásként megtekintheti a termékeket kollekciónként: Butterfly, Ellipse és Modern kollekcióink tökéletes lakberendezési megoldást jelentenek otthona számára, mivel minden stílust lefednek a klasszikustól a modernig és a modernig. Minden kollekció tartalmaz bútorokat a ház minden területére, az étkezőbe, a nappaliba és a hálószobába.
Székek, fotelek, kanapék és kárpitozott bútorok
Több mint 100 szabványos keretbevonatot kínálunk; Ha ezek nem elegendőek, elküldheti nekünk a kivitelezési mintáját, amelyet referenciaként használunk a bútorok kidolgozásához. A kárpitozáshoz több mint 5000 huzatot kínálunk a szövettől a vinilig és a valódi bőrig, különböző stílusokban, különböző színekben és különböző jellemzőkkel, mint például tűzállóság, vízlepergető, moshatóság stb. Természetesen, ha el akarja küldeni nekünk az anyagot, hogy lefedje az üléseit, ez nálunk szokásos gyakorlat. Kiválaszthatja a kívánt felületet: tekintse meg összes felületünket. A párnázás lehet tűzálló, a burkolatok pedig egyszerűek vagy gombosak. Azt is elmondhatja nekünk, hogy milyen csúszótalpokra van szüksége a székekhez, attól függően, hogy milyen padlóra helyezi őket.
Kortárs stílusú székek másolatait gyártja?
Igen, amikor a székreplika székekről beszélünk, rögtön egy klasszikus barokk vagy Luigi stílusú szék jut eszünkbe, de léteznek kortárs székreplika is. Kortárs székkínálatunkban amerikai , dán és 1950-es évek stílusának hasonmás székeit találja.
Asztalok és dohányzóasztalok
Az oldalasztalokat gyakran speciális méretben kérik, és a méretek az Ön igényeihez igazíthatók. Az asztalokhoz több mint 100 különböző felületet kínálunk; szükség esetén elküldheti nekünk a kívánt felületmintát és mi a színhez illesztjük. Az asztalok rögzíthetők vagy kihúzhatók. Egy normál étkezőasztal gyakran kiindulópont lehet egy nagy tárgyalóasztal stílusának eldöntéséhez.
[ pavlovics ]

Cégünk elkötelezte magát a magas minőség mellett. A minőség számunkra nem kitétel, hanem kötelezettség.

[ pavlovics ]

 Nem kötünk kompromisszumokat, kizárólag a legmagasabb minőséget képviselő alapanyagokkal dolgozunk.

Terbezd meg egyedi prémium bútorod most!

Minden szakaszban felügyelhetjük a projektjét – minden részletet ellenőrizve és konzultálva az Bútor építtetőkkel.