Bemutatóterem:
Telefonszám:
[ PRIORITÁS A MINŐSÉG]

Pavlovics Egyedi Prémium Bútorgyárt

A Pavlovics bútorkészítő műhely csapata éveket töltött a luxus kanapék kutatásával és írásával. Ide tartoznak az ülések, szekciók, kanapéágyak és még sok más, a kárpitozás a poliésztertől a bársonyon át a bőrig terjed. Minden általunk áttekintett kanapé több órányi kutatáson és (ha lehetséges) fizikai tesztelésen esik át annak megállapítására, hogy kiváló minőségben nyújtsa ügyfeleinek az egyedi ekszklúzív bútorait.

 

A gyártáshoz kizárólag magas minőségi osztályba sorolt bőr, illetve szövet alapanyagot használunk, melyeket társaságunk közvetlenül Olaszországban, személyes kiválasztás alapján vásárolja meg.

[ Pavlovics Prémium Bútorok]

Rendelje Meg Álmai Bútorát

 • 01
  Koncepció létrehozása
 • 02
  Költségvetési tervezés
 • 03
  Tervezési folyamat
 • 04
  Az álom megvalósítása
Álmai bútorának megtervezése egy koncepcióval kezdődik.
Álmai belső kialakítása egy koncepcióval kezdődik.
Az álom és a valóság ötvözése és realizálása.
A megálmodott remekmű elkészítése 30 éves tapasztalattal.
[ pavlovics ]

Cégünk elkötelezte magát a magas minőség mellett. A minőség számunkra nem kitétel, hanem kötelezettség.

[ pavlovics ]

 Nem kötünk kompromisszumokat, kizárólag a legmagasabb minőséget képviselő alapanyagokkal dolgozunk.

A nemes anyagok izgalmas formákkal párosulnak, így a Pavlovics bútorok valóban egyediek, az otthonoknak nemcsak díszei, de tükrözik tulajdonosaik személyiségét, kifinomult ízlését.
Magas színvonalú, jól szervezett munkánk és a kiváló minőségű termékeink együttes eredménye, hogy elnyertük vásárlóink hosszú távú bizalmát és elégedettségét. Számunkra ez a legfontosabb.

Hisszük, hogy fejlődésünk biztosítéka az elégedett ügyfél. Mindent az ő igényeik és kívánságaik alapján készítünk el. Befektetett munkánk gyümölcse, hogy az általunk gyártott bútorok reklamációja szinte nulla, vásárlóink örömmel és bizalommal ajánlják cégünket ismerőseiknek, üzleti partnereiknek.
A minőség és a környezetvédelem iránti elkötelezettségeink tükrében a további fejlesztések lehetőségét tudatosan keressük, az innováció számunkra elsődleges.

[ minőségi alapanyagok ]

A szakmai fejlesztések, újítások vitték eddig is előrébb cégünket, és biztosak vagyunk abban, hogy a jövő záloga is ebben rejlik.

A termelés bővülése magával hozta a saját tulajdonú gyártóüzem és bemutatóterem létrehozását. Cégünk 2000-es évek elején zöld mezős beruházás keretében Kecskeméten, a Mindszenti körút 31. szám alatt hozta létre új,

több mint 1300 négyzetméteres telephelyét, ahol napjainkban is zajlik a gyártás és értékesítés.

A szakembereink a legmodernebb technológiával felszerelt üzemben, a legszigorúbb minőségi előírásoknak megfelelően készítik nap mint nap az egyedi bútorokat, a szomszédos bemutatóteremben pedig a vásárlók ízelítőt kaphatnak a bútorválasztékból, illetve ihletet és ötletet kaphatnak saját tervezésű ülőgarnitúrájuk megtervezéséhez.

[ Prioritás a minőség]

Pavlovics Egyedi Prémium Bútorgyárt

A Pavlovics bútorkészítő műhely csapata éveket töltött a luxus kanapék kutatásával és tervezésével. Ide tartoznak az ülések, szekciók, kanapéágyak és még sok más, a kárpitozás a poliésztertől a bársonyon át a bőrig terjed. Minden általunk áttekintett kanapé több órányi kutatáson és (ha lehetséges) fizikai tesztelésen esik át annak megállapítására, hogy kiváló minőségben nyújtsa ügyfeleinek az egyedi ekszklúzív bútorait.

Terbezd meg egyedi prémium bútorod most!

Minden szakaszban felügyelhetjük a projektjét – minden részletet ellenőrizve és konzultálva az Bútor építtetőkkel.