Bemutatóterem:
Telefonszám:
[ Prémium alapanyagok]

Felhasznált minőségi alapanyagaink

FÉNYES ÉS LAKKOZOTT FELÜLETEK, LAKKOZÁSA

A hatásokat, a visszaverődéseket és a fényerőt minden terméknél külön-külön tanulmányozzuk.

A természet tökéletlenségének színben való visszaadása a kortárs technika kifejeződése, amely megragad egy pillanatot, és tükrözi azt; ez a technika folyamatos kutatás eredménye. A felületek tiszta vonalai, sima és érintetlenek, a klasszikus tökéletesség kifejeződése. A nagy körültekintés és odafigyelés alapvető fontosságú a befejező fázisokban. Az alábbiakban a Sevensedie által javasolt fényes és lakkozott felületek válogatása látható. A teljes kínálattal kapcsolatos további információkért vegye fel velünk a kapcsolatot .

A befejező nevek csak tájékoztató jellegűek. Ezenkívül a tényleges színek némileg eltérhetnek a fényképektől a monitor eltérő beállításai miatt. Ha további információra van szüksége a teljes kínálattal kapcsolatban, kérjük, forduljon hozzánk bizalommal.

[ SZÖVETEK, BÁRSONY, BŐR ÉS MŰBŐR ]

BEVONATOK

Minden termékünk nagymértékben testreszabható. Kárpitos anyagok széles választékát kínáljuk az exkluzív szövettől a valódi bőrig és az eco-bőrig.

Fontos, hogy ne csak a stílus, hanem a teljesítmény szempontjából is megfelelő típusú bevonatot válasszunk.

Burkolóanyagaink között találunk tűzálló, víztaszító és karcálló anyagokat is.A Quick Clean technológiával ellátott szövetek minden típusú folt gyors és egyszerű eltávolítását biztosítják, beleértve a ketchupot, a kávét és a bort is. Ez a szövet különösen alkalmas székekhez és kanapékhoz szállodákban és éttermekben.

Különleges tulajdonságokkal rendelkező, egyedi és kiváló minőségű szöveteket és bőröket kínálunk, amelyek minden igényt kielégítenek. A gazdag, klasszikus damaszt szövettől a fényűző villákhoz a rendkívül tartós és égésgátló kárpitokig a nyilvános helyszíneken vagy a tengeri iparban. 

Anyagaink minden elvárásnak megfelelnek.

[ Pavlovics Prémium Bútorgyártás]

Szegélyek

A részletekre való figyelem maximális kifejezését képviselik; a felületek egy harmonikus termék utolsó érintését adják. 

Kiváló minőségű felületek, kézzel készített zsinórok, szövettel összehangolt szegélyek és értékes szegecsek teszik teljessé és meghatározzák a Sevensedie termékeket. A szigor és a precizitás alapvető fontosságú a bevonatok kiválasztásánál és alkalmazásánál.

[ Pavlovics Prémium Bútorgyártás]

Fogantyúk

Funkcionális betétek, amelyek új megjelenést kölcsönöznek a terméknek.

Egyedi formájú fogantyúk, amelyek egyes székek támlájára és bizonyos ajtókra is felhelyezhetők. Tekintélyes részletek kifinomult formákkal és exkluzív kivitelezéssel: tökéletes módja annak, hogy gazdagítson néhány már amúgy is gyönyörű terméket.

[ Pavlovics Prémium Bútorgyártás]

FÉMEK

Fém dizájnelemként, de szerkezettel és színnel is. 

A fém széles körben használt anyag legexkluzívabb bútorkollekcióinkban. Ezzel a funkcionális anyaggal asztallapokat, fém hegylábakat, fogantyúbetéteket és sok más bútorelemet gyártunk. A legtöbb fém alkatrész különböző kivitelben kapható, így könnyen kombinálhatók a különböző fafelületekkel és kárpitanyagokkal. Az alábbiakban felsoroljuk az összes különféle lehetőséget. További információért ne habozzon kapcsolatba lépni velünk .

„Még ha vázlata sincs arról, amit szeretne, segítünk elérni azt az eredményt, amelyről álmodott.”

Pavlovics István

Bútortervező, tulajdonos