A 10 legjobb tipp a konyhabelső kialakításához

A faceting hatás felélénkíti és megszakítja a kubizmust, amely a nyugati rendszer morfológiáját megkülönbözteti a modern design kliséitől. Különböző kortárs és hagyományos elrendezésekben való használatra való alkalmassága jellemezte a Westet a tiszta kreativitás megcsillanása is, mint például a heverő, öt- vagy hatszögletű formában, valamint a nyeregbőrben feltűnő háttámlájukkal kitűnik. Ergonómikus kialakítású, így megemelkedik és megtámasztja a hátsó párnát. A meglepetés igazi elemei megbontják a kompozíciós elrendezést, stílusos érdekességet teremtenek, és megszakítják a szövetborítás folyamatos hatását, vizuálisan könnyítve a hátsó hangerőt. Egy olyan megoldás, amely mind a megjelenés, mind a forma optimalizálását szolgálja, és a tervezéssel kapcsolatos know-how-val és a finom szabáshoz kapcsolódó sajátir-faire-vel jött létre, amelyek mindig is megkülönböztették a Minotti márkát.

A rendszer minden eleme kifinomult libatolla párnázással készült a maximális kényelem érdekében, a párnák profiljukat meghatározó csővel és egy jellegzetes, a padlót simító, szélein enyhén lekerekített alumínium csíkkal rendelkeznek, vadonatúj polírozott Brandy színben. Befejez.

Soha nem fogja meghamisítani azt az érzést, hogy egy ilyen helyen van

A West bőven hagy teret az érdekes kompozíciós lehetőségeknek: színben és formában is harmonikus párbeszédbe lép az Amber dohányzóasztalokkal, kiegészül a Side dohányzóasztalokkal, a háttámlát idéző nyeregbőr kerettel és továbbfejlesztve. a Clive konzolokkal, amelyek a felületekkel játszanak, akár egymás fölé helyezik. A West két megjelenésének kombinációja, az egyik háttámlával nyeregbőrben, a másik pedig hagyományosabb változat párnázott háttámlával és karfával.

“Még ha nincs is kész vázlata arról, amit szeretne, mi segítünk elérni azt az eredményt, amelyről álmodott.”
DAVID OSWALD

A Caule for Flos egy kültéri világítási kollekció egyszerű, visszafogott vonalakkal, ugyanakkor erős stílusazonossággal. A virág botanikai szerkezetét másoló kollekció igazi rugalmas, karcsú szárral rendelkezik, szinte természetes elemként, finom kiegészítője bármilyen kültéri környezetnek. A különböző magasságokban és konfigurációkban elérhető Caule sorozat különféle anyagokkal és felületkezeléssel érkezik.

The bulky look created by the solid sculptural masses of the semi-circular legs of Wedge contrasts with the lightweight feet, which culminate in an oblique chisel tip shape.

PavloAdmin